Menu aanpassen

Gewijzigd op Zo, Feb 5, 2023 om 9:15 AM

Volg onderstaande instructies voor het aanpassen van het menu van je WordPress-website.

1. Ga in de WordPress Admin omgeving naar Weergave en klik dan op Menu's
  2. Je komt vervolgens op een pagina waar je alle aanwezige menu's kunt beheren. Selecteer welk menu je wilt bewerken.
  3. Ben je klaar met je aanpassingen? Klik dan rechtsonder op Menu opslaan.

Maak je gebruik van WooCommerce en zijn je productcategorieen niet zichtbaar? Klik dan rechtsbovenin het venster op 'Schermopties' en zet daar een vinkje voor 'Productcategorieen'.