Nieuwe berichten plaatsen

Gewijzigd op Za, Feb 4, 2023 om 2:33 PM

Je kunt nieuwe berichten aan je WordPress-website toevoegen via onderstaande instucties:

1. Log in op je WordPress-website

2. Selecteer in de linkermenubalk de optie 'Berichten'.

3. Kies vervolgens de optie 'Nieuw bericht':

4. Vervolgens opent zich een pagina waarin je de titel kunt invoeren en direct kunt starten met typen van je bericht:

5. Ben je klaar met je bericht, of wil je het bericht opslaan om later verder te gaan? Kies dan rechtsboven voor 'Publiceren' of 'Concept opslaan'.  Je kunt er ook voor kiezen eerst een voorbeeld te bekijken, voordat je het bericht publiceert.

6. Om weer terug te gaan naar het WordPress Admin Dashboard, klik je linksboven op het WordPress logo, of als dat is ingesteld, het logo van je website: