Toevoegen nieuw Mail-adres

Gewijzigd op Ma, Feb 19 om 1:27 PM

Het aanmaken van een nieuw mail-adres kan gemakkelijk worden ingesteld vanaf het klantenpaneel. Hiervoor dienen een aantal stappen te worden ondernemen:

1. Login op mijn.puikhosting.nl
2. Selecteer je actieve product onder "Actieve producten". Zie screenshot:

3. Selecteer nu "Email Accounts", zie screenshot:

4. Je komt nu uit in cPanel, waar je je mailaccount beheert. Klik hier nu op "Create" Om een nieuw mailadres aan te maken:

5. Na het klikken op "Create"Moet je een aantal gegevens invullen, vul deze in en klik op "Create". LET OP: Je hoeft enkel de naam voor de @ in te vullen, daarnaast kan je het beste een mailadres genereren.

Als alle stappen goed zijn doorgelopen heb je nu een nieuw mailadres aangemaakt!