Hoe kan ik inloggen op het controlpanel van mijn website?

Gewijzigd op Wo, Dec 28, 2022 om 10:57 AM

Je kunt op twee manieren inloggen op het controlpanel van je website:

Rechtstreeks inloggen op cPanel

Om je website of server via ons controlpanel cPanel te bereiken, kan je inloggen op de URL "https://uwdomein.com/cpanel" of "https://uwserver.com:2083". Je kunt dan inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je bij het aanvragen van je hostingpakket hebt ontvangen.

Via Mijn PUIK inloggen op cPanel

Als je kunt inloggen op mijn.puikhosting.nl, dan kan je via de volgende stappen toegang krijgen tot cPanel:

1. Log in op mijn.puikhosting.nl en klik op Diensten.
  2. Selecteer je hostingpakket.
  3. Klik op Inloggen op cPanel.