cPanel Backup terugzetten

Gewijzigd op Wo, Jul 19, 2023 om 11:52 PM

Afhankelijk van het hostingpakket dat je afneemt, maakt PUIK Hosting periodiek backups van alle bestanden op je hostingomgeving, je backups en de instellingen van je controlpanel. De beschikbare backups kan je vanuit je cPanel-omgeving terugzetten. Onderstaand de instructies voor het terugzetten van een backup.

1. Ga in cPanel naar de optie 'Jetbackup':

2. Op de pagina JetBackup5 kan je kiezen wat je wilt terugzetten. Je kunt kiezen voor een Full Backup, waarmee de volledige hostingomgeving hersteld wordt naar een eerder moment, of je kunt een specifiek onderdeel van je hostingpakket kiezen:

3. In het vervolgscherm zie je de beschikbare backups. Selecteer de gewenste backup en klik op 'restore'.